Orhideea Residence & Spa

Situat în București, într- o zonă rezidențială care reprezintă o alegere excelentă atât pentru călătorii business cât și pentru turiști, aparthotelul Orhideea Residence & Spa oferă 77 de apartamente  spațioase, mobilate elegant și dotate cu aer condiționat, TV cu ecran plat prin satelit, bucătărie complet utilată, frigider, birou, telefon și  uscătoare de păr. Apartamentele închiriate pe termen lung sunt utilate cu mașini de spălat rufe.

Micul dejun delicios este de tip bufet continental și este servit zilnic, la restaurantul nostru panoramic situat la etajul 11, care oferă o priveliște deosebită asupra orașului. Tot aici oaspeții se pot bucura de preparate delicioase din bucătăria românească și internațională, precum și de un meniu variat de pizza.

Oaspetii noștri pot beneficia, contra unui cost suplimentar, de facilitățile oferite de Orhideea Sport & Spa: zona fitness (benzi de alergat, biciclete, greutăți libere, clase de aerobic, pilates, yoga și spinning), o gamă variată de terapii medicale și de relaxare, kinetoterapie, fizioterapie, piscină pentru adulți,  piscină pentru copii, baie cu jeturi, saună finlandeză, saună cu infraroșii, hammam turcesc, băi Kneipp, duș scoțian, duș Vichy, salină artificială, Tepidarium, zone de relaxare, saună salină și șezlonguri încălzite cu lămpi cu infraroșu.

Orhideea Residence & Spa oferă oaspeților săi o sală de conferințe, cu o capacitate maximă de 10 persoane, beneficiind de lumină naturală, internet Wifi si echipată cu televizor si flip chart. Inchirierea sălii se face la un cost suplimentar.

Proprietatea noastră este situată în apropierea stației de autobuz (2 min), a stației de metrou Grozăvești (5 min) și a Gării de Nord (8 min), în imediata vecinătate a hypermarketului Carrefour Orhideea. Distanța până la aeroport este de aproximativ 17 km.

Tariful rezervării include accesul în parcare, fiind necesară comunicarea numărului de înmatriculare la recepție, in momentul check-in-ului. Parcarea este in aer liber. În cazul în care aveți vizitatori, serviciul de parcare costă: 3 lei/ 30 min, 6 lei/ 60 min, 132 lei/ zi (24 h-2 h gratuite), primele doua ore fiind gratuite. Vă rugăm să rețineţi că taxa de parcare se plătește de fiecare dată când părăsiți parcarea, la punctul de acces de la ieșire și nu la recepție.

Orhideea Residence & Spa compensează emisiile de carbon prin intermediul partenerilor noștri specializați în dezvoltare durabilă, devenind primul hotel din Romania care își neutralizează amprenta de CO2 prin proiecte forestiere.